TENDINTELE ANULUI 2019 PENTRU INGRIJIREA PIELII – PARTEA II

TENDINTELE ANULUI 2019 PENTRU INGRIJIREA PIELII – PARTEA II

Secretul pielii perfecte a fost cautat dintotdeauna, dar care sunt tehnicile, ingredientele si abordarile pentru a realiza acest lucru? Iti prezentam cele mai populare trenduri ale anului 2019 din industria de ingrijire a pielii si a frumusetii partea a II-a.

PRODUSE UNISEX

Cu totii avem piele si aceasta necesita o ingrijire, in functie de tipul si nevoile fiecarei persoane. Nu aveti nevoie de permisiune pentru a utiliza un produs de infrumusetare de care aveti nevoie de fapt, si nu trebuie sa fie ambalate in cutie roz sau albastra pentru a sti daca functioneaza pentru tine. Retineti ca pielea dumneavoastra nu poate citi etichete si culori. Are nevoile ei, asa ca este bine sa aveti libertatea sa-i dati tot ce are nevoie.

TIPUL DE AMBALAJE

Din ce in ce mai multa lume acorda o atentie deosebita nu numai compozitiei ingredientelor unei creme, ci si ambalajului in care se afla. Frumusetea bio ar trebui sa fie fara compromis, deci o atentie deosebita ar trebui acordata recipientelor reutilizabile, care sunt ecologice, reciclabile si biodegradabile.

 

INAPOI LA ELEMENTELE DE BAZA

Acest lucru inseamna a simplifica rutina si a spune “da” unui ritual mai simplificat prin alegerea unor ingrediente simple dar eficiente si compozitii de produse usor de inteles. De exemplu, MADARA are linia Deep Moisture, care contine toate elementele de baza ale unui arsenal de ingrijire a pielii necesare pentru curatarea, tonifierea, hidratarea si, prin urmare, mentinerea fara efort a bunastarii pielii.

EXLUDEREA POLUARII

Oamenii de stiinta estimeaza ca poluarea creste sansele de pigmentare, roseata si riduri si este responsabila de primele semne ale imbatranirii. Cremele topice pe care le aplicam pe piele, precum si substantele de curatare, pot reduce la minimum particulele care se afla pe fata noastra si pot, de asemenea, sa combata efectele de imbatranire ale pielii.

STRALUCIRE SMART

O stralucire perfecta, naturala, care trece dincolo de barierele pielii este cel mai greu de obtinut. Pielea frumoasa inseamnă un ten radiant, care poate fi obtinut printr-o combinatie diversa de factori, cum ar fi hidratarea din interior si din exterior, dieta echilibrata, somnul si o rutina adaptata pentru ingrijirea pielii care o imbunatateste intr-un mod natural. Pentru a spori stralucirea naturala, incercati mastile de curatare MADARA, precum si fluidele nuantatoare Sun Flower sau Moon Flower.

Vezi partea I aici.

Sursa: https://www.madaracosmetics.com/en/blog/hot-in-2019-skin-care-trends-youll-see-everywhere

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *