Sapte obiceiuri ale asistentilor foarte eficienti

Sapte obiceiuri ale asistentilor foarte eficienti

Primavara este un moment prielnic pentru a va concentra atat pe dezvoltarea carierei cat si pe avansarea dincolo de limitarile curente.

Rezervati-va timp pentru a reflecta asupra vietii dvs. profesionale, inclusiv unde si cum va petreceti timpul, succesele si esecurile. Ganditi-va la modalitati prin care puteti dezvolta obiceiuri constructive.

Iata 7 obiceiuri care va pot aduce succesul in cariera:

 1. Ramaneti activ in asociatiile profesionale.

  Asistentii de succes recunosc multitudinea de oportunitati de dezvoltare care vine impreuna cu implicarea in organizatiile profesionale medicale. De asemenea, puteti profita de numeroase alte beneficii oferite de organizatiile profesionale, inclusiv cursuri gratuite sau reduceri, conferinte si burse.

 1. Continuati procesul de invatare de-a lungul vietii.

  Vorbim cu totii despre invatarea pe tot parcursul vietii, dar asistentii medicali de succes iau acest angajament foarte in serios. Daca doriti sa continuati sa invatati, exista cateva modalitati mai bune decat clasica varianta: incercati voluntariatul, acesta va va testa cunostiintele actuale in timp ce acumulati informatii noi.

 1. Alegeti-va anturajul cu intelepciune.

  Ati auzit vreodata proverbul “Spune-mi cu cine te insotesti ca sa iti spun cine esti”? Asistentii medicali de succes iau acest proverb in serios, programand in mod regulat timp pentru a-si intari relatiile curente, pentru a crea unele noi si pentru a dezvolta conexiuni semnificative cu oamenii care ii inspira.

 1. Mentineti o imagine profesionala. 

  Asistentii medicali de succes stiu ca de fiecare data cand ies pe usa poate fi o ocazie de a intalni oameni noi. Acesti asistenti medicali isi imbunatatesc imaginea, oferind in permanenta un aer increzator. Vin la intalnirile de personal in imbracaminte profesionala, intotdeauna gata sa faca o impresie buna.

 1. Stabiliti o prezenta vizibila pe canalele de social media.

  Traim intr-o epoca in care social media poate promova imaginea dvs. profesionala si sa va construiasca “brandul” personal. Asistentii de succes recunosc acest lucru si mentin o prezenta online pe profilele LinkedIn, Twitter, Facebook si Instagram.

 1. Alegeti un mentor si fii un mentor pentru altii. 

  Majoritatea asistentilor medicali de succes au un set de mentori care i-au ajutat sa-si atinga scopul. Acesti mentori pot fi alti asistenti medicali care au urmat un drum similar sau persoane de succes in domenii conexe. Un mentor poate fi un sprijin excelent atunci cand cariera ta se confrunta cu provocari!

 1. Concentrati-va pe echilibru in fiecare zi.

  Asistentii medicali de succes recunosc ca mentinerea unui echilibru intre viata personala si cea profesionala este esentiala pentru sanatate, in general. Atunci cand va simtiti doborati de presiunile din jur, luati-va un moment de respiro, moment in care sa reusiti sa va conectati din nou la propriul dumneavoastra ritm. Gasirea unui echilibru intre viata personala si cea profesionala va garanteaza succes pe termen lung.

Nu mai asteptati! Luati acum masuri pentru creerea acestor noi obiceiuri, care va pot imbunatati radical viata! Dezvoltarea este vitala!

Sursa: https://www.workingnurse.com/articles/Seven-Habits-of-Highly-Effective-Nurses

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *