Regulament EASTER GIVEAWAY – UNIFORME MEDICALE

Regulament EASTER GIVEAWAY – UNIFORME MEDICALE

Art. 1 : ORGANIZATORUL Organizatorul concursului “EASTER GIVEAWAY” este firma SC EUROCOM INVEST SRL cu sediul in Cluj-Napoca, str. Frunzisului, nr.11, jud. Cluj. Campania se va derula in conformitate cu prevederile prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Campania se desfasoara in mediul online, pe website-ul companiei, in perioada 14.04.2021 – 25.04.2022, ora 00:00,  https://www.eurocomgroup.ro/uniforme-medicale/ .  

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament, dar nu inainte de a anunta aceste modificari dupa cum urmeaza: orice modificare se va face prin act aditional la prezentul Regulament; aceste modificari vor fi anuntate pe pagina de Facebook a paginii “Uniforme Medicale Cherokee”: https://www.facebook.com/UniformeMedicaleCherokee/ ,  cat si pe website-ul organizatorului https://www.eurocomgroup.ro/uniforme-medicale/ cu minim 24 (douazecisipatru) ore inainte de a intra in vigoare.

Art. 2 : PARTICIPANTI Aceasta campanie se adreseaza oricarei persoane fizice care are minim 18 (optsprezece) ani, cu domiciliul/rezidenta in Romania si accepta prevederile prezentului Regulament. Nu pot beneficia de aceasta campanie angajatii Organizatorului, sotii si/sau sotiile acestora, precum si rudele de gradul intai si doi ale angajatilor companiilor mentionate mai sus.

Art. 3: PRODUSE In acest concurs sunt incluse produse de tip uniforme medicale, disponibile pe stocul organizatorului. Produsele se gasesc se website: https://www.eurocomgroup.ro/uniforme-medicale/ .

Art. 4 : REGULAMENTUL CAMPANIEI Campania se desfasoara pe perioada 14.04.2022 – 25.04.2022, ora 00:00 si consta in oferirea unui costum medical la alegere, format din bluza si pantaloni, in limita stocului disponibil. 

4.1.1 Premiul va fi trimis catre castigator in maxim 7 zile de la desemnarea castigatorului.

4.1.2 Persoanele care doresc sa participe la concursul „EASTER GIVEAWAY” au urmatoarele obligatii, intocmite de ORGANIZATOR:

a) Sa plaseze o comanda online in perioada 14.04.2022 – 25.04.2022, cu cel putin un produs din categoria de „UNIFORME MEDICALE”, indiferent de valoare.

4.1.3 Persoanele care plaseaza mai multe comenzi vor fi luate in calcul pentru fiecare comanda noua. Mai multe comenzi, mai multe sanse de castig. 

4.1.4 Toti participantii care vor intruni obligatiile de mai sus vor intra automat in competitie. Castigatorii vor fi desemnati in data de 27.04.2022, ora 13:00, in urma unei tombolei organizata prin platforma www.random.org .

Regulamentul campaniei este disponibil in mod gratuit pe website-ul organizatorului: https://www.eurocomgroup.ro/uniforme-medicale/ 

Art.5: PROTECTIA DATELOR PERSONALE Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:

a) Colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de e-mail pe care candidatii o folosesc pentru a valida inscrierea in tombola precum si a datelor oferite cu acest scop.

b) Castigatorii isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume / prenume, varsta, ocupatia, nr de telefon, adresa e-mail, orasul din care provin, etc. si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiilor stabilite prin acest Regulament;

c) Stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv: reclama, marketing si publicitate. Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Castigatorilor si le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament. Participantii au dreptul sa refuze, in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat in legatura cu participarea la concurs sa fie prelucrate in scop de marketing direct sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Participantii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legate de situatia personala. Participantii au – in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile si completarile ulterioare) – dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opozitie, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.

Art. 6 CONTACT: Pentru mai multe informatii referitoare la tombola, va rugam sa ne scrieti pe pagina de Facebook „Uniforme Medicale Cherokee”.
E-mail: marketing@eurocominvest.ro Tel: 0733 967 099 Str. Frunzisului nr. 11, Cluj-Napoca

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *