Microscop endodontic chirurgical Alltion – Cel mai bun raport dotare/pret de pe piata!

Microscop endodontic chirurgical Alltion – Cel mai bun raport dotare/pret de pe piata!

Seria 8000 este perfecta pentru tratamente dentare (inclusiv chirurgie dentara) – produsa in concordanta cu specificatii stricte europene si dotate cu lentila optica multistrat Schott® Germania si iluminare duala LED.

CARACTERISTICI OPTICE EXCELENTE

Lentilele din interiorul microscopului sunt fabricate de Schott Optical Glass importate din Germania. Toate lentilele sunt in mai multe straturi si anti-reflexie, combinand cu infinitul corectat al sistemului optic, gama optica stralucitoare aprocromatica, ce ofera o performanta optica excelenta incluzand:

 • Rezolutie mare
 • Reproducere precisa a imaginii, chiar si 3D
 • Adancime profunda a campului
 • Camp larg de vedere
 • Contrast excelent

Designul optic apocromatic poate corecta cromaticile aberante ale celor 3 tipuri de lumina intr-un mod eficient. Acesta asigura reducerea si saturatia culorii imaginii si imbunatateste rezolutia, contrastul si adancimea.

ILUMINARE STEREO INOVATIVA ASIGURATA DE LAMPILE LED DUALE

 • Sistemul stereo inovator oferit de lampile duale din mai multe unghiuri face posibila observarea profunda in capatului canalului.
 • Lumina LED si mai degraba cea alba asigura o vedere mai clara a obiectelor si mai calitativa, ofera o perspectiva buna chiar si asistentelor.
 • Lumina LED de culoare galbena este optionala.
 • Luminatorul LED nu numai ca evita problema de a schimba becurile, ci de asemenea economiseste energie.

CONCEPTUL MODULAR OFERA MAI MULTE OPTIUNI

Designul modular ofera mai multe optiuni pentru modele si accesorii, marirea in 3 sau 5 pasi reglabila, binocularul inclinat la 45֯, binocular ce poate fi inclinat intre 0-60֯, intre 0-180֯ sau binocularul drept pot fi selectate.

Exista mai multe variante pentru a coincide cu bugetul dumneavoastra.

Alte functii, extensii sau accesorii pot fi adaugate in orice moment la modelul standard.

DESIGN ERGONOMIC SI MANEVRABILITATE EXCELENTA PENTRU PRECIZIE DE LUNGA DURATA

Toate designurile ergonomce si manevrabilitatea excelenta va asigura ca puteti lucra confortabil cu microscopul. Acesta poate sa evite sau sa reduca problemele ce apar la nivelul spatelui si al gatului.

 

 

 

 

 

 

 • Ocularul ajustabil continuu este potrivit pentru dumneavoastra cu sau fara ochelari de vedere
 • Dioptriile ajustabile si blocarea ocularului: +/-6D
 • Distanta bipulara ajustabila : 50mm-75mm

Binocularul ajustabil intre 0-60֯ si 0-180֯v a permite mentinerea unei posturi corecte in timpul examinarii pacientului.

Cu ajutorul binocularului inclinabil 0-60, 0-180, dispozitivului de rotatie cu unghi ergonomic sau unghiul de extensie rotational al dispozitivului, postura medicului este mai naturala si mai dreapta. Aceasta postura imbunatatita poate elimina durerile de spate sau gat.

Sursa: http://www.den-team.ro

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *