Metode de plata disponibile pe EUROCOMGROUP.RO

Vă punem la dispoziție patru metode facile de a plăti pentru produsele dumneavoastră:

  • Plata Ramburs – plătiți produsele direct curierului, în momentul în care acesta vi le livrează;
  • Plata prin transfer bancar – puteți plăti produsele achiziționate prin transfer bancar, direct în contul nostru. În momentul în care avem confirmarea plății, produsele dorite de dvs sunt livrate;
  • Plata Online cu Card Bancar – puteți plăti online, direct cu cardul dvs bancar;
  • Rate Online prin Card Bancar – plata în rate se face alegând aceeași metoda ca și plata online cu card bancar, doar ca aceasta se poate efectua dacă dețineți unul dintre cardurile băncilor partenere.

DACĂ SUNTEȚI DIN CLUJ-NAPOCA ȘI DORIȚI SĂ VENIȚI LA SEDIUL NOSTRU PENTRU ACHIZIȚII, SE ACCEPTĂ DOAR PLATA NUMERAR!


Detalii despre ‘Plata Online cu Card Bancar’

Plățile Online cu card bancar se realizează prin intermediul  serviciului EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).
Dacă ați ales metoda de plată ” Online prin card bancar ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.
Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro)
se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
“3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


Detalii despre plata ‘Online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături’

După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o lista de unde puteți alege numărul de rate dorit.

 

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Acum e mai ușor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 12 RATE fără dobândă.
Sunt incluse în programul STAR Card cardurile de cumpărături: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium

Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplică aici ( http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere ) și plățile online devin mai simple ca oricănd:
– Rate fără dobândă perioada de grație de până la 56 de zile;
– comision zero la toate cumpărăturile plăți sigure pe internet.

Intră pe www.starbt.ro și află toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice rețea națională, fixă sau mobilă.
*8028 Apelabil din orice rețea națională, fixă și mobilă.
0264.594.337 Apelabil din orice rețea, inclusiv internațional.

Prin card de credit emis de BCR:

E ușor să faci cumpărături când ai CARDUL BUN DE PLATĂ de la BCR! Ai RATE fără dobândă și reduceri la comercianții parteneri!

Plătește prin cardul tău de credit BCR pe website https://www.eurocomgroup.ro și beneficiezi de oferta standard de 12 rate fără dobândă!

Cine poate plăti în rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:
• BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
• BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
• MasterCard GOLD EUR
• EPB Platinum sau World Signia MasterCard
Pentru a plăti online cu cardul, în procesul de comandă selectați opțiunea de plată “Online prin card bancar”, introduceți datele cardului dvs BCR și numărul de rate dorit. Plățile online sunt procesate direct de către BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Vrei și tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?
• Aplică acum pe www.bcr.ro;
• Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de către un operator bancar;
• Apelează gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227)
Spor la cumpărături!

 

Prin card de credit emis de BRD Finance

Uită de timpul petrecut în trafic și de aglomerația din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viață direct din confortul casei tale, cu doar un click :
– alegi produsele dorite
– alegi opțiunea de plată potrivita nevoilor tale și plătești rapid și în deplină siguranță:
a) plata cu perioada de grație de până la 47 de zile : 0% dobândă pe parcursul perioadei de grație, 0% comision pentru tranzacția efectuată.
b) plata în rate cu 0% dobândă, alegând durata de rambursare potrivită bugetului tău și beneficiind de 0% comision pentru tranzacția efectuata.

Consult detalii complete despre cardurile BRD Finance participante și opțiunile de plată, precum și exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

 

Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Opțiunea de plată în rate cu 0% dobăndă prin cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de cumpărături în lei emise de banca să beneficieze de o soluție de plată în rate flexibilă pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de cumpărături de la comercianții afiliați acestui serviciu.

Confort – pentru opțiunea de plata în rate nu este nevoie să aplici, să programezi în avans sau să faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar să soliciți plata bunurilor cu cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank în numărul de rate dorit și permis de comercianții parteneri.

Convenabil – bunuri achiziționate prin opțiunea de plată în rate cu cardul fără dobândă. Pentru bunurile astfel achiziționate, pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătești lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor împărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobândă 0%.

Flexibilitate – poți folosi plata în rate ori de câte ori dorești în limita liniei de credit aferenta cardului tău. Pe măsura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card.

Libertate – ești liber să folosești plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iți va arata de fiecare dată ce rată trebuie sa plătești pentru luna curenta și suma ratelor viitoare ramase de plătit, iar prin serviciul de debitare directa poți alege ca suma totală datorată sau suma minimă de plată, să fie rambursată automat din contul tău curent deschis la bancă, în aceeași valuta cu cea a cardului.”