Laserele dentare LITEMEDICS

Laserele dentare LITEMEDICS

Laserele dentare Litemedics (980 nm unda de operare, 12 Watti puterea maxima in sistem pulsat) sunt produse medicale certificate pentru uzul in stomatologie si terapie. Sunt dispozitive practice si usor de utilizat care vor revolutiona rutina zilnica din cabinetul tau dentar. Ecranul tactil (touchscreen) asigura acces imediat la tratamentele presetate din fabrica, cu o arie de acoperire extinsa: Endodontie, Parodontologie, Chirurgie, Terapie (inclusiv Biostimulare), Albire dentara.

Laserele dentare Litemedics sunt device-uri complexe si puternice, create pentru orice medic care doreste sa exploreze posbilitati noi – exceptionale de tratament. Cu ajutorul unui laser vei putea trata cazuri variate fara utilizarea altor dispozitive din dotare, dar poate fi de asemenea un eficient produs adiacent al practicii tale stomatologice.

Laserul dioda pentru stomatologie Litemedics dispune de un touchscreen color de calitate, tratamente presetate (pe care le poti chiar reconfigura, dupa caz) si poate fi utilizat cu succes inclusiv in cosmetica dentara, prin piesa speciala inclusa gratuit.
Acum, beneficiezi de doua variante: Litemedics PURE, varianta standard, cu pedala pe cablu si tratamente presetate fixe si Litemedics PRIME, cu pedala wireless si tratamente presetate configurabile care pot fi ulterior salvate in memoria aparatului.

Dintre caracteristicile importante ale laserelor noastre mentionam unda de operare de 980 nm, puterea de pana la 12 Watti in mod pulsat, dimensiunile ultracompacte si greutatea de numai 1,7 kg. Continutul complet al pachetului de accesorii il gasesti in sectiunea produsului.

De ce sa alegi un Laser dentar Litemedics ?

Litemedics PURE – un model avansat, adaptat pentru incepatori

Meniul simplificat, cu presetari facute de fabrica pe baza colaborarii cu medicii dentisti si ecranul tactil color iti pun la dispozitie un mod rapid de a te familiariza cu noul tau laser; iar modulul INFO pe care il gasesti la fiecare tratament detaliaza in ce conditii vei lucra si cum ar trebui sa procedezi. Ideal pentru medicii incepatori.

Litemedics PRIME – Fine-tuning ulterior, tratamente personalizabile

Dupa ce te obisnuiesti cu laserul tau si incepi sa lucrezi regulat, poti ajusta setarile tratamentelor pentru a se potrivii nevoilor tale si desigur, le poti salva. Litemedics Prime se adreseaza medicilor pasionati de tehnologie. Pedala wireless va aduce o crestere a gradului de confort.

Garantia extinsa de 3 ani, transferabila

Rareori vei intalni o garantie atat de mare pentru un device stomatologic construit pentru uz permanent. Oferita de producator, garantia extinsa de 3 ani acorda un confort sporit investitiei tale, desi probabil nu vei avea nevoie niciodata de adresa service-ului nostru.

Cost imbatabil si calitate ridicata, pachet accesorii generos

Suntem siguri ca ai vazut si alte lasere dentare, dar stim ca niciunul nu are un raport pret/calitate atat de bun. Laserele Litemedics sunt produse in Europa la cele mai inalte standarde, sunt conforme cu normele ISO si CE si dispun de un pachet consistent de accesorii. Nu vei da gres.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *