Istoria brand-ului Dickies

Istoria brand-ului Dickies

Prin devotamentul sau pentru inovatie si contact permanent cu clientii, Williamson-Dickie Mfg. Co. s-a transformat dintr-o companie de anvergura mica la cel mai mare producator de imbracaminte de lucru din lume. Vandut in fiecare stat din S.U.A., Dickies ofera acum un spectru larg de articole de uniforme pentru lucru, de la pantaloni si camasi de lucru la blugi denim si imbracaminte de lucru pentru femei. De la inceputurile sale in 1922, Dickies a pus pret pentru calitatea si mandria care intruchipeaza spiritul muncitorului de rand.

C.N. Williamson si E.E. “Colonelul” Dickie si-au inceput cariera in afacerea “vehicule si echipamente” din Bryan, Texas. In 1918, au facut ceea ce s-a dovedit a fi o decizie importanta cand ei si cativa prieteni au infiintat compania globala din S.U.A. Apoi, in 1922, C. Don Williamson sa alaturat tatalui si varului sau pentru a cumpara 100% din intreaga companie pe baza de o treime.

Inca din primii ani, Williamson-Dickie s-a bucurat de o crestere constanta, incetinita doar de Marea Depresie, iar in timpul celui de-al doilea razboi mondial, compania a fost selectata pentru a produce milioane de uniforme pentru fortele armate ale natiunii. In procesul de transformare in productie civila dupa razboi, C. Don Williamson a inceput o strategie de expansiune geografica si a stabilit noi spatii de productie, depozite si zone de vanzari in Statele Unite. La sfarsitul anilor 1950, Williamson-Dickie a devenit o companie internationala prin extinderea pe piata europeana si pe piata din Orientul Mijlociu.

Dickies a devenit cel mai important producator de imbracaminte de lucru din intreaga lume prin extinderea si actualizarea continua a colectiei sale. Imbracamintea de lucru Dickies se vinde in prezent in toate cele 50 de state si in intreaga lume, in tari precum Africa de Sud, Australia, Rusia, Chile, Japonia, Islanda, Canada, Europa si Mexic.

Vezi toate uniformele din gama Dickies aici.

Anunturile Dickies de-a lungul anilor

Sursa: https://www.dickies.com/history.html

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *