Noile acceleratoare de albire Beyond lasante la IDS 2019

Noile acceleratoare de albire Beyond lasante la IDS 2019

Cel mai mare târg de produse stomatologice din Europa (IDS 2019),  s-a încheiat la Köln în data de 16 martie 2019, după cinci zile, a îndeplinit așteptările înalte ale industriei internaționale. Ca atare, târgul de comerț mondial al industriei dentare a subliniat încă o dată poziția sa excepțională prezentând un interes crescut pentru inovație.

Inovația este un cuvânt care este des întâlnit în jurul cercurilor științifice, cu toate acestea, BEYOND International evoluează în mod constant și depășește granițele inovației. Cea mai nouă dovadă de inovație include o linie complet modernizată de acceleratoare de albire cu putere ultrasonică lansate în acest an la IDS. Un studiu recent a constatat că rezultatele tratamentelor de albire s-au îmbunătățit atunci când ultrasunetele au fost încorporate împreună cu lumina. Acestea ajută la penetrarea smalțului și la îndepărtarea petelor persistente.

Aceste generatoare cu ultrasunete vor fi incluse în întreaga linie de albire: Polus Advanced Ultra și Beyond II Ultra.

Polus Advanced Ultra este soluția cea mai populară pentru albirea în cabinet cu tehnologia LightBridge care combină halogenul, LED-ul și ultrasunetele. Acest sistem avansat de filtrare a luminii conține 200 000 de fibre optice, care servesc ca legatură între sursele de lumină. De asemenea acestea îndepărtează căldura dăunătoare și lumina ultravioletă de la sursa de halogen pentru a oferi pacienților cea mai pură lumină posibilă, apoi se îmbină cu puterea tehnologiei de lumină albastră, care provine de la luminile LED din partea din față a capului lămpii. Tehnologia cu ultrasunete are lungimi de undă care acoperă întregul spectru de albire a luminii albastre. Rezultatul final al acestei combinații puternice de lumină și tehnologia cu ultrasunete oferă pacienților un tratament eficient de albire.

Întreaga linie de acceleratoare de albire BEYOND este destinată utilizării cu gelurile lor delicate de albire cu peroxid de hidrogen.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *