Expozitia MARAMEDICA Baia Mare

Expozitia MARAMEDICA Baia Mare

Va asteptam in perioada 28.02 – 02.03 / 2019 la expozitia MARAMEDICA unde veti gasi expuse produse premium pentru cabinetele si laboratoarele dumneavoastra!

Produsele expuse la standul Eurocom Invest Cluj sunt produse de top internationale: Beyond, Litemedics, Launca, Denjoy, SAF si multe altele.

BEYOND

Inovatia este un cuvant care este des intalnit in jurul cercurilor stiintifice, cu toate acestea, BEYOND International evolueaza in mod constant si depaseste granitele inovatiei. Sistemele BEYOND accelereaza procesul de albire a dintilor. Cercetarile arata ca folosirea gelului special beyond in combinatie cu lumina de inaltă tehnologie scade timpul de procesare, si limiteaza sensibilitatea.

 

LITEMEDICS

Laserele dentare Litemedics (980 nm unda de operare, 12 Watti puterea maxima in sistem pulsat) sunt produse medicale certificate pentru uzul in stomatologie si terapie. Sunt dispozitive practice si usor de utilizat care vor revolutiona rutina zilnica din cabinetul tau dentar. Ecranul tactil (touchscreen) asigura acces imediat la tratamentele presetate din fabrica, cu o arie de acoperire extinsa: Endodontie, Parodontologie, Chirurgie, Terapie (inclusiv Biostimulare), Albire dentara.

Va asteptam la workshop-ul nostru interactiv din 25 sustinut de Dr. Bogdan Crisan (Sef Lucrari UMF Cluj) va invatam tot ce trebuie sa stiti despre aceasta tehnologie superba, complementara procedurilor si tratamentelor din cabinet. De asemenea daca achizitionati un laser participarea la workshop este gratuita!

SAF

Tehnologia SAF cu vibratie si irigare continua eficientizeaza tratamentele endodontice. SAF edge System este un endomotor modern si multifunctional, care ofera o solutie sigura si performanta pentru utilizarea acelor auto-ajustabile si instrumentelor cu micromotor rotativ.

DENJOY

Aparatul Rayplicker de la Denjoy este compatibil cu: VITA Clasic, VITA 3D-Master, IVOCLAR, Vivadent Chromascop. Acesta vine in intampinarea medicului cu o solutie completa:

  • Un aparat de luat culoare rapid si precis
  • Un sistem software pentru comunicarea rezultatelor cu laboratorul dentar
  • Consumabile minime si sterilizabile
  • Design ergonomic
  • Docking station inclus

LAUNCA

Scannerul intraoral color Launca aduce in stomatologia digitala o tehnologie rapida si precisa pentru inregistrarea amprentelor dentare. Acest model aduce o experienta confortabila, atat pentru dentisti, cat si pentru pacienti, fiind un model fiabil si usor de operat.

De asemenea iti vom prezenta si o solutie completa pentru laboratorul de tehnica dentara formata din IMPRIMANTA 3D, SCANNER DE AMPRENTE SI LAPTOP.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *