Cum să scapi de cele mai încăpățânate pete de pe uniformele medicale? Partea II

Cum să scapi de cele mai încăpățânate pete de pe uniformele medicale? Partea II

Iată câteva sfaturi pentru a elimina petele de murdărie de pe uniforma dumneavoastră înainte ca acestea să devină probleme permanente.

Și vestea bună! Aveți deja multe dintre aceste produse pentru înlăturarea petelor la locul de muncă sau în propria bucătărie.

Testați înainte de tratare!

Nu uitați să testați rezistența la culoare înainte de a aplica oricare dintre aceste remedii pentru pete. De asemenea, cu cât tratați mai repede o pată, cu atât mai mult veți avea șansa să o eliminați.

Pete de lapte
Cel mai bine este să tratați o pată de lapte înainte ca laptele să se usuce. Aplicați un burete umed direct pe pată, apoi adăugați și lichid de spălat vase, clătiți cu apă rece. O altă opțiune este utilizarea unui amestec de alcool și două părți apă. Aplicați direct pe pată cu o periuță de dinți veche. Clătiți și spălați.

Pete de transpirație

Se toarnă oțet peste petele galbene de transpirație. Agitați ușor suprafața colorată. Repetați acești doi pași până când dispare pata de transpirație. Pentru pete încăpățânate, încercați să frecați sare pe zona și să lăsați uniformele tratate să se usuce la soare. Spălați ca de obicei.

Pete de vomă
Se spală în apă caldă cu o lingură de amoniac. Clătiți, apoi aplicați un stilou de pete. Ștergeți și clătiți din nou pentru a îndepărta amoniacul. Spălați ca de obicei.

Sursa: www.dickies.com/scrubs-nursing-uniforms/how-to-get-rid-of-the-worst-scrubs-stains.html

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *