BEYOND: Tehnologie de top!

BEYOND: Tehnologie de top!

Inovația este un cuvânt care este des întâlnit în jurul cercurilor științifice, cu toate acestea, BEYOND International evoluează în mod constant și depășește granițele inovației. Cea mai nouă dovadă de inovație include o linie complet modernizată de acceleratoare de albire cu putere ultrasonică. Un studiu recent a constatat că rezultatele tratamentelor de albire s-au îmbunătățit atunci când ultrasunetele au fost încorporate împreună cu lumina. Acestea ajută la penetrarea smalțului și la îndepărtarea petelor persistente.

Acceleratoarele de albire BEYOND pe care le-ați cunoscut și le-ați îndrăgit, au primit un upgrade, care include aceeași lumină albă rece, împreună cu puterea adăugată a tehnologiei cu ultrasunete. Aceste generatoare cu ultrasunete vor fi incluse în întreaga linie de albire: Polus Advanced Ultra și Beyond II Ultra.

 

 

 

 

 

 

Polus Advanced Ultra este soluția cea mai populară pentru albirea în cabinet cu tehnologia LightBridge care combină halogenul, LED-ul și ultrasunetele. Acest sistem avansat de filtrare a luminii conține 200 000 de fibre optice, care servesc ca legatură între sursele de lumină. De asemenea acestea îndepărtează căldura dăunătoare și lumina ultravioletă de la sursa de halogen pentru a oferi pacienților cea mai pură lumină posibilă, apoi se îmbină cu puterea tehnologiei de lumină albastră, care provine de la luminile LED din partea din față a capului lămpii. Tehnologia cu ultrasunete are lungimi de undă care acoperă întregul spectru de albire a luminii albastre. Rezultatul final al acestei combinații puternice de lumină și tehnologia cu ultrasunete oferă pacienților un tratament eficient de albire.

De fapt, acceleratorul de albire Polus Advanced Ultra este atât de popular, încât a fost revizuit chiar de ”Reality”, sursa de informații pentru stomatologia estetică. Ei au testat-o împreună cu gelul de albire Max5, care conține 35% peroxid de hidrogen, pasta de albire Blast, pentru pete de tetraciclină și kitul de gel CoreWhite. “Sistemul Polus Advanced Ultra este proiectat inteligent și ușor de folosit … Cu această concentrație superioară de peroxid de hidrogen, diferitele niveluri de energie, lumină / căldură și ultrasunetele, acesta ar trebui să producă rezultate mai bune decât alte sisteme de albire competitive. “

Acceleratorul de albire Beyond II Ultra este o opțiune mai portabilă pentru albirea dinților în cabinet. Cel mai nou model permite în continuare tratamentul simultan a doi pacienți. Fasciculul de lumină albastră livrat de LED-uri este îmbunătățit doar de puterea cu ultrasunete care ajută la obținerea rezultatelor de albire superioare într-un timp scurt.

Întreaga linie de acceleratoare de albire BEYOND este destinată utilizării cu gelurile lor delicate de albire cu peroxid de hidrogen.

Produsele vor fi lansate la IDS în luna martie 2019.

Sursa: https://europe.beyonddent.com/beyond-cutting-edge-technology/

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *