Alege un laser stomatologic Litemedics si te trimitem la workshop-ul de lasere dioda

Alege un laser stomatologic Litemedics si te trimitem la workshop-ul de lasere dioda

Alege un laser stomatologic Litemedics si te trimitem la workshop-ul de lasere dioda

 

Workshop-ul dedicat laserelor dentare dioda are loc in 20 martie 2021, la Cluj si este sustinut de Dr. Bogdan Crisan, DDS.PhD (UMF Cluj).

 

Laserul dioda pentru cabinetul stomatologic – Argumente pentru laser dentar si aplicabilitate

Produse cvasi-inexistente acum 10 ani in cabinetele stomatologice din Europa, laserele dentare dioda au inceput sa isi faca loc tot mai des in practica privata si uneori chiar in cea finantata de stat.

Universitatile medicale au inceput sa acorde atentie acestor dispozitive, medicii de top si managerii alegand sa deschida calea studentilor catre aceasta tehnologie ajunsa in ultimii ani la maturitate.

Cu puteri cuprinse intre 2 Watti si 15 Watti (unele modele comercializate pe continentul asiatic atingand chiar si 20 Watt in sistem pulsat), laserele stomatologice dioda devin un must-have care complementeaza tratamente complexe de chirurgie, parodontologie, endodontie, terapie si chiar albire dentara profesionala. Undele de operare oscileaza intre 650 si 1064 nanometri, cele mai comune dispozitive fiind de 800 si 980 nanometri.

Printre primele lasere importate in Romania, Litemedics (brand aflat in portofoliul conglomeratului Lambda Spa din Italia, alaturi de Doctor Smile si Helios) imbina calitatea excelenta oferita de produsele Doctor Smile cu un cost rezonabil de productie, vanzare si servisare, venind in intampinarea medicului dentist avangardist care cauta solutii eficiente si sigure pentru pacientii sai.

 

Cuvantul “LASER” este un acronim care semnifica “Light Amplification by the Stimulated Emission of Radiation” – tratamentele complexe si tratamentele complementare pe care le puteti efectua cu un laser dentar includ majoritatea subdomeniilor de lucru.

Laserul dentar in endodontie

Actiunea antibacteriana a laserului stomatologic Litemedics este extrem de eficienta pe canal si in delta apicala. Accesul se face usor datorita fibrei optice, curatarea si sterilizarea fiind eficiente si sigure. Anestezia nu este necesara, iar vindecarea leziunilor periapicale va avea loc mult mai rapid decat cu metodele traditionale.

Laserul dentar in parodontologie

Multumita efectului antibacterian, decontaminarea pungilor parodontale are loc rapid si corect, producand o reducere semnicativa a bacteriilor si evitand o recuperare lunga si inconfortabila.

Folosind proprietatile anestetice si biostimulative naturale ale laserului, pacientii vor avea disconfortul postoperator redus la minim.

Laserul dentar in chirurgie

Cu laserele dioda profesonale precum Litemedics, poti efectua operatii fara sange, cu hemostaza totala. Efectul de decontaminare a tesuturilor este de asemenea un mare beneficiu al unui laser puternic. Si aici, vindecarea rapida si disparitia umflaturilor sunt naturale.

Laserul dentar in terapie

Cel mai evident domeniu de aplicabilitate al unui laser dentar este terapia, multumita efectelor anestetice si antiinflamatorii. Vor beneficia din plin pacientii care sufera de leziuni canceroase, herpesi, afte, ulcer aftos, cheilita anfuklara (stomatita), leucoplazie (limba alba), lichen plan, tulburarile articulatiei temporo-mandibulare(ATM). In comparatie cu produsele de tip laser pointer (650 nm), eficienta Litemedics este absoluta.

Laserul dentar in biostimulare/fotobiostimulare

Biostimularea, cunoscuta si reglementata international ca si LILT (Low Intensity Laser Therapy) imbunatateste vindecarea post-operatorie si produse efecte anestezice excelente. Efectul biostimularii se obtine folosind o raza laser defocalizata cu densitatea energetica scazuta.

Astfel, energia luminoasa este absorbita de tesut, stimuland procesele metabolice si inducand regenerarea tisulara. Vindecarea este imbunatatita si durerea redusa datorita cresterii vaslarizarii la nivel local.

Laserul dentar in albirea dentara profesionala

Fara dubiu, laserul este cea mai rapida metoda de albire dentara cu scopul obtinerii culorii naturale a dintilor. Lumina laserului este utilizata pentru activarea unui gel special care absoarbe energia si patrunde in smalt. Prezenta oxidului de titaniu in gelul de albire laser asigura protectia smaltului si minimizeaza durerea/sensibilitatea posttratament. O piesa speciala, necesara albirii este inclusa in pachetul de baza al laserului stomatologic Litemedics.

Laserele dioda se folosesc in stomatologie exclusiv pentru tratamentele pe tesut moale (soft tissue laser treatments). Puterea unui laser si una de operare cresc sau scad variantele de aplicabilitate sau dupa caz, timpii necesari obtinerii unor rezultate optime.

Dispozitivele Litemedics imbina cea mai practica unda de operare (980nm) cu o putere ridicata de 12 Watti (in sistem pulsat).

 

Alege un laser dentar si noi te invatam sa folosesti acest echipament stomatologic complex – cand alegi un dispozitiv de calitate este important sa stapanesti si practic ce poti face cu el pentru pacientii tai.

 

Laserul dioda pentru cabinetul stomatologic – Argumente pentru laser dentar si aplicabilitate

Aveti mai jos o lista de avantaje categorice de care veti beneficia cand optati pentru un laser stomatologic dioda Litemedics (Pure sau Prime)

 

-Unda de operare 980 nm si putere ridicata, de pana la 12 Watti in sistem pulsat

-Touchscreen color si dimensiuni compacte, greutate de numai 1.7 kg

-Fibra optica omni (pentru toate tipurile de tratament) inclusa standard, astfel avand costuri de exploatare mult reduse fata de produsele cu “fiber tip” -si posibilitatea de a achizitiona separat fibra optica de 200 micrometri pentru endodontie sau fibra optica de 600 micrometri pentru tratamentele foarte complexe de chirurgie dentara

-Pachet standard de accesorii complet, inclusiv piesa de albire -si optional, piesa de biostimulare pentru eficientizarea tratamentelor dedicate

-Siguranta totala -activarea laserului se poate face doar cu PIN si cu cheie tip interlock atasabila

-3 perechi de ochelari speciali de protectie inclusi in pachet

-Fiabilitate ridicata si garantie de 3 ani pentru orice defect de neconformitate sau defectiune survenita in timpul utilizarii rezonabile – statistica noastra de service numara doar 2 aparate defectate, in decursul a 7 ani

-Workshop de utilizare inclus (numai pentru clientii nostri) -ne dorim ca medicii dentisti care aleg sa colaboreze cu noi sa utilizeze produsul cat mai mult si cat mai eficient

-Material de albire dentara inclus, alaturi de piesa de albire a laserului -incurajam recuperarea investitiei

Produsele Litemedics le puteti achizitiona aici, la un pret promotional pentru modelul Prime (varianta premium):

Laser stomatologic dioda Litemedics Pure, 980 nm, 12 Watt, pedala pe cablu, setari prestabilite si fixe

Laser stomatologic dioda Litemedics Prime, 980 nm, 12 Watt, pedala wireless, setari prestabilite si configurabile, salvabile in profile noi de lucru, suport protocoale noi

Cazuri clinice si alte informatii despre laserele Litemedics, aici.

 

Alege un laser stomatologic Litemedics si te trimitem la workshop-ul de lasere dioda – ai mai jos o galerie foto de la workshop-urile de lasere dentare, sustinute de Sef Lucrari Dr. Bogdan Crisan (UMF Cluj)

 

Urmareste-ne pe Facebook pentru ultimele noutati si evenimente stomatologice: Eurocom Romania

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *