7 motive sa alegeti o lampa de albire dentara de la BEYOND DENTAL

7 motive sa alegeti o lampa de albire dentara de la BEYOND DENTAL

7 motive sa alegeti o lampa de albire dentara de la BEYOND DENTAL

Medicii dentisti care sunt in cautarea unui sistem de albire dentara de calitate stiu ca pe piata exista doar cateva optiuni. Una dintre variantele preferate atat la nivel global cat si in Romania, sunt lampile pentru albirea dintilor de la Beyond Dental & Health, produse in SUA.

De foarte multi ani BEYOND este unul din principalii producatori in lume, furnizand acceleratoare si geluri de albire dentara in aproape toate tarile.

Ce anume diferentiaza compania Beyond Dental de alti producatori si cum se pliaza produsele sale pe piata stomatologica? Aflati mai jos care sunt principalele motive pentru care medicii dentisti aleg un sistem de albire Beyond II Ultra sau un sistem Polus Advanced Ultra.

Accelerator de albire Beyond Polus Advanced Ultra

Asadar, cele 7 motive sa alegeti o lampa de albire dentara de la BEYOND DENTAL

  1. Tehnologia de ultima generatie – Niciun producator de pe piata nu inglobeaza surse de activare a peroxidului atat de complexe. Halogen – LED – Ultrasonic? La BEYOND le aveti pe toate, in diverse combinatii, in functie de lampa de albire aleasa. Unda de operare este optimizata pentru activarea rapida a peroxidului de hidrogen, iar acceleratoarele BEYOND functioneaza cu orice concentratie a gelului de albire.
  2. Functii unice si scalabilitate extinsa – Acceleratorul pentru albirea dintilor in cabinet Beyond Polus Advanced Ultra integreaza TOATE sursele de activare a gelului cu peroxid (halogen, LED, 3 x ultrasonice). Polus Advanced Ultra include si o lampa de fotopolimerizare cu putere ridicata, utila pentru bariera gingivala dar si pentru ocazionalele albiri unidentare. Alte dotari unice sunt touchscreenul color, bratul robotizat controlabil electronic (pentru reglarea pozitiei verticale) si telecomanda pentru pacient. La Beyond II Ultra veti gasi integrate in capul lampii de albire activatoare LED si ultrasonic (1x) si la nevoie puteti atasa inca un cap de albire (pentru 2 albiri in paralel).
  3. Design-ul unic, compact si premium – Perioada lampilor de albire tip “cuier” a apus, pentru Beyond Dental deja de cativa ani. Ultimul model clasic a fost inlocuit in 2017 cu lampa ultracompacta Beyond II. Recent a fost lansat noul Beyond II Ultra, la fel de eficient si compact. Amprenta la sol a acestei lampi de albire este de numai 30 cm patrati, iar greutatea de 7 KG. Este usor de mutat in cabinet, iar capul de albire se poate ascunde in compartimentul special.
  4. Eficienta ridicata – Cu Beyond Polus Advanced Ultra, un accelerator de albire dentara puternic si rapid, puteti efectua o albire completa chiar si in 24 de minute, in aceeasi zi desigur. Iar cu lampa Beyond II Ultra, pacientul isi poate misca capul liber in timpul tratamentului de cosmetica dentara. Capul lampii de albire se instaleaza direct pe departator, la distanta corecta fata de dantura si fara batai de cap. Studiile noastre arata ca anxietatea in timpul albirii dentare scade la peste 50% din pacienti, atunci cand pot avea o activitate relaxanta in timpul tratamentului.
  5. Tratament optim si personalizat – Lampi de albire puternice inseamna timpi de tratament redus dar si activare blanda a peroxidului, atunci cand pacientul este sensibil. Puteti configura intensitatea sursei de lumina si timpii de tratament, pentru a adapta albirea dentara nevoilor pacientilor.
  6. Lampi de albire fiabile si rezistente – Statistica noastra de servisare spune ca pentru ultimii 5 ani avem un procent de fiabilitate de 99.33%. Asta inseamna ca in decursul a 5 ani, doar 3 lampi de albire BEYOND s-au defectat.
  7. Sisteme de albire deschise – Ati inteles bine, lampile de albire Beyond Dental nu va conditioneaza. Nici cat sa lucrati, nici cu ce gel de albire dentara sa lucrati. Noi ne dorim sa alegeti pentru fiecare comanda materialele de albire premium de la Beyond – produse in SUA ca si acceleratoarele. Dar nu va obligam, optiunea e a medicului stomatolog 🙂 In pachetul fiecarei lampi de albire Beyond aveti un set pentru 5 pacienti inclus, stim ca trebuie testate in prealabil

 

Si SuperMotivul BONUS  – Va invatam sa le folositi.

La BEYOND si Eurocom, ne dorim ca medicii stomatologi care aleg sa colaboreze cu noi sa isi poata folosi produsele.

O lampa de albire dentara este o investitie si nu trebuie sa ramana neutilizata, mai ales daca medicul e pasionat de cosmetica dentara.

Asa ca organizam periodic workshop-uri dedicate albirii dentare – cu practica pe pacientul ales de dvs. Va punem la dispozitie sisteme si materiale de albire, iar sub indrumarea trainerului de curs va invatam sa faceti cele mai frumoase tratamente de albire dentara profesionala.

Medicii dentisti care aleg un sistem pentru albirea dintilor de la Beyond Dental, primesc participarea gratuita la workshop!

 

7 motive sa alegi o lampa de albire dentara de la BEYOND DENTAL – Avem mai multe motive, dar ne dorim sa le descoperiti pe paginile produselor, aici:

Lampi de albire Beyond Dental USA

Geluri pentru albirea dintilor cu lampa si pasta de dinti Beyond Pearlwhite

 

Lampile si gelurile de albire dentara de la Beyond respecta si sunt certificate conform normelor europene. Aceste produsele pentru albirea dintilor in cabinet vin cu instructiuni de pastrare, iar clientii nostri pot beneficia de workshop-uri dedicate albirii profesionale, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

 

In articolul urmator vom face si o analiza comparativa fata de alte marci (nenumite 🙂 ) si vom evidentia avantajele unice ale acceleratoarelor de albire dentara BEYOND fata de principalele produse concurente.

Urmariti-ne pe Facebook – pagina Eurocom, pentru urmatoarele workshop-uri si promotii stomatologice.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *