3 moduri de a avansa in cariera de asistent medical

3 moduri de a avansa in cariera de asistent medical

Sentimentele de plictiseala si de stagnare a carierei nu apar numai in cazul asistentilor medicali care profeseaza de mult timp. Se poate intampla oricui, indiferent de experienta. Desi senzatia de blocare poate parea un lucru rau, este de fapt grozav! Profesia de ingrijire medicala este diversa si plina de oportunitati. Stagnarea in cariera inseamna ca este timpul sa exploram noi oportunitati!

Iata trei strategii pentru a avansa in cariera:

1) Decideti sa invatati ceva nou

Doar pentru ca aveti un certificat atestat si lucrati ca asistent medical, nu inseamna ca educatia dumneavoastra s-a sfarsit.

Luati in considerare obtinerea unui certificat de specialitate!

Inscrieti-va pentru un curs de weekend sau unul online!

Inscrieti-va la una sau doua cursuri cu jumatate de norma!

Indiferent de optiunea pe care o alegeti, continuati sa puneti intrebari si sa fiti curiosi, deoarece va va ajuta sa descoperiti noi directii ori de cate ori va simtiti plictisit.

2) Dezvoltati-va reteaua profesionala.

Implicarea si cresterea retelei profesionale va pot ajuta in dezvoltarea carierei dvs. In sistemul medical actual este esential ca fiecare asistent sa se concentreze pe cresterea retelei profesionale, care poate fi online, offline sau ambele.

Creati-va un profil LinkedIn. Utilizati o imagine profesionala pentru profil si completati toate zonele de continut, utilizand cuvinte cheie care se refera la expertiza dvs. medicala. Adaugati colaboratori actuali si trecuti in care aveti incredere si incepeti sa va conectati in comunitatile din mediul online.

Participati la evenimente, faceti cunostinta cu persoane din comunitatea dvs., sau participati la o conferinta de specialitate.

3) Implicati-va in comunitate si in afara locului de munca

Exista o lume plina de oportunitati. Daca aveti un interes in finante, comunicare, resurse umane, planificarea strategica, stabilirea obiectivelor, managementul si / sau serviciile de ingrijire a pacientilor, atunci este posibil sa fiti un candidat potrivit pentru membrii consiliului local. In calitate de asistent medical, abilitatile dvs. joaca un rol esential in sanatatea generala a comunitatii. De asemenea, aveti expertiza si experienta necesare pentru a influenta deciziile luate in scoli, spitale si alte organizatii locale. A deveni membru al consiliului local va permite sa jucati un rol activ in gasirea de solutii la problemele cu care se confrunta comunitatea dvs.

Sursa: https://www.workingnurse.com/articles/3-Ways-to-Move-Your-Nursing-Career-Forward

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *