Networking-ul in asistenta medicala

Networking-ul in asistenta medicala

Networking-ul sau retelele profesionale pot suna intimidant, dar joaca un rol important in cautarea unui loc de munca modern si dezvoltarea carierei. Cand va creati conexiuni, cautati in mod activ relatii in cadrul industriei dumneavoastra pentru a va atinge obiectivele profesionale. Puteti crea aceste conexiuni personal, printr-o organizatie specifica industriei sau online. Retelele profesionale pentru asistenti medicali permit profesionistilor sa exploreze domeniul si sa dezvolte un sistem de sprijin puternic in cadrul comunitatii medicale.

Cum va ajuta networking-ul in domeniul de asistenta medicala?

Asistentii pot folosi diferite tipuri de retele pentru a-si dezvolta conexiunile profesionale. Reteaua operationala ofera o gama limitata de optiuni si un spatiu redus pentru dezvoltare, deoarece se concentreaza pe conexiuni in cadrul locului dumneavoastra de munca. Retelele personale cauta conexiuni in afara locului dumneavoastra de munca, cum ar fi prin intermediul organizatiilor profesionale si al mass-mediei sociale, pentru a oferi noi perspective si oportunitati diferite.

Retelele strategice isi propun sa dezvolte relatii specifice cu persoane care pot contribui la indeplinirea obiectivelor de cariera bine definite. Ca si in retelele personale, retelele strategice va provoaca sa determinati cine poate contribui pozitiv la aspiratiile dumneavoastra profesionale.


Evenimente de networking in asistenta medicala

Evenimentele de networking joaca un rol crucial in domeniu, deoarece asistentii medicali se aduna de multe ori la intalniri, congrese, la spitale, la evenimente sponsorizate de companie, la seminarii educationale sau la conferinte in care pot interactiona cu colegii lor si pot intalni alti profesionisti. Odata ce ajungeti la un eveniment de acest tip, concentrati-va pe conectarea si stabilirea de relatii cu oameni noi. Prezentarea cartii dumneavoastra de vizita, a paginii LinkedIn sau a e-mailului permite contactelor noi sa tina legatura cu dumneavoastra.

Retelele de socializare pentru asistenti medicali

Mai multe site-uri de socializare dincolo de LinkedIn au ca scop conectarea profesionistilor din domeniu. Unele site-uri ofera numai componente online, in timp ce altele ofera intalniri in persoana. Avantajul retelelor sociale in comparatie cu retelele personale consta in accesibilitatea acestora. Atat site-urile gratuite cat si cele platite va prezinta oportunitati pentru oameni din intreaga lume si contribuie la crearea unei retele globale de asistenti medicali.

Sursa: https://nursejournal.org/articles/networking/

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *