O MASCA EFICIENTA ARE NEVOIE DE O APLICARE CORECTA!

O MASCA EFICIENTA ARE NEVOIE DE O APLICARE CORECTA!

 

Un maximum de impact obtinut cu un minim de efort?

Nivelul ridicat de ingrediente active din formulele mastilor faciale sunt foarte importante in obtinerea unor rezultate vizibile chiar si in cele mai grele conditii.

Pentru aplicarea mastilor aveti nevoie de un interval intre 10 si 20 de minute, in principiu, o data la cateva zile, o data pe saptamana sau poate chiar si mai rar, in functie de profilul mastii si de actiunea dorita din partea sa. Ar fi benefic sa va creati o rutina saptamanala de aplicare a mastilor pentru a obtine toate beneficiile pe care acestea le ofera tenului dumneavoastra.

 

Pentru o aplicare corecta a mastilor, este esential sa urmati acesti pasi:

  1. Curatarea si exfolierea tenului

Curatati tenul cu solutia demachianta pe care o folositi in mod uzual (chiar daca nu purtati machiaj inaintea aplicarii mastii) si exfoliati tenul pentru a fi pregati in asimilarea substantelor active din masca. Pentru un efect intens aplicati masca dupa dus sau baie deoarece atunci porii sunt deschisi.

  1. Ochii – pleoapele si zona T – au nevoi specifice

Cel mai adesea, zona T – frunte, nas, barbie – manifesta caracteristici cu totul distincte de cele ale obrajilor. Sa folosim masti diferite pentru fiecare dintre ele – multi-masking.

  1. Dimensiunea stratului

Totodata, va recomandam sa respectati indicatiile privind dimensiunea stratului care se recomanda a fi aplicat si pe cele legate de durata acesteia.

  1. Indepartarea mastii

Indepartati masca cu delicatete, folosind numai spalarea tenului cu apa calduta. Daca va doriti un plus de prospetime, puteti finaliza clatirea folosind apa rece.

 

Sfatul lunii: In cazul in care obiceiurile dumneavoastra de zi cu zi v-au lasat tenul deshidratat, va recomandam solutia suprema pentru rehidratare, masca hidratanta iluminatoare Madara SOS HYDRA.

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *