GAMA REHYDRATE – O NOUA GENERATIE DE TRATAMENTE FACIALE HIDRATANTE

GAMA REHYDRATE – O NOUA GENERATIE DE TRATAMENTE FACIALE HIDRATANTE

Dupa anotimpul rece pielea ramane terna, lipsita de stralucire, lipsita de vitalitate si elasticitate. In plus capriciile primaverii precum vantul puternic, umiditatea sau soarele care poate straluci foarte puternic vor afecta pielea.

REHYDRATE este o gama dedicata pentru hidratarea tuturor tipurilor de piele, chiar si a pielii sensibile.


Iata un mic ghid cu tratamente faciale care poate ajuta tenul sa treaca prin schimbarile generate de venirea primaverii, folosind dermatocosmetice hidratante.

Produsele cosmetice folosite trebuie sa asigure urmatoarele actiuni, esentiale primavara:

  1. Curatare. Tenul trebuie curatat, celulele moarte trebuie indepartate pentru a stimula producerea de celule noi. Deci gomajul este un produs esential primavara. Insa trebuie sa folositi un produs delicat cu pielea, pentru ca dupa gomaj pielea este si mai expusa factorilor externi
  2. Hidratare. Dupa anotimpul rece, cand mai mult ne-am ocupat de nutritia pielii, aceasta este insetata si are nevoie de o hidratare suplimentara. Trebuie sa folositi o masca hidratanta si crema hidratanta dimineata si seara.
  3. Protectie. Datorita vremii schimbatoare trebuie sa optati pentru produse care va asigura un scut protector. Ar fi ideal ca produsele de hidratare sa va asigure acest scut protector. Mai ales pentru ochi si buze.
  4. Calmare. Tot vremea schimbatoare e cea care poate crea neplaceri in sensul iritarii pielii. Deci produsele cosmetice ar trebui sa asigure si calmarea iritatiilor cauzate de soare, ploi sau vant.

GAMA REHYDRATE OFERA O NOUA GENERATIE DE TRATAMENTE FACIALE REHIDRATANTE CERTIFICATE BIOLOGIC SI CU DUBLA EFICACITATE:

 

EFICACITATE IMEDIATA:

Straturile superioare ale pielii sunt impregnate cu apa termala Jonzac, care este in mod natural calmanta si regeneranta. Glicerina vegetala are capacitatea de a incetini evaporarea apei.

EFICACITATE PRELUNGITA:

Apa termala Jonzac ajuta la intarirea barierei epidermice. De asemenea acizii grasi asigura confort si suplete de durata.

 

Gama Rehydrate va ofera toate produsele necesare ingrijirii de zi cu zi: apa micelara, gel demachiant, trei creme hidratante pentru toate tipurile de ten, gomaj, masca, crema contur ochi.

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *