Gama Reactive – Toleranta extrema pentru pielea sensibila!

Gama Reactive – Toleranta extrema pentru pielea sensibila!

TRATAMENTE BIO PENTRU PIELEA SENSIBILA SI REACTIVA

Personalizeaza-ti rutina de ingrijire in functie de nevoi.

Pielea reactiva are mereu simturile in alerta. Imediat ce este agresata, apar senzatii neplacute, adesea insotite de reactii vizibile pe suprafata pielii.

Produsele certificate bio din gama Reactive au atins un nivel remarcabil in dermatologie. Scopul produsului este sa ajunga in profunzime la sursa care declanseaza procesul reactiv al pielii, astfel incat se poate creste pragul de toleranta al pielii si se poate preveni reaparitia reactiilor cutanate.

APA TERMALA JONZAC

Apa termala Jonzac, natural calmanta si anti-iritanta, blocheaza inflamatia, responsabila de senzatiile neplacute. Activitatea apei termale poate patrunde pana in inima celulelor.

Diverse studii confirma actiunea apei termale Jonzac asupra epidermei: regenereaza, calmeaza si are o actiune antiinflamatoare asupra pielii. Prin utilizarea sa zilnica, celulele se regenereaza si aspectul pielii este vizibil imbunatatit. Aceasta este extrasa direct din mediul sau original de la o adancime mai mare de 1850m. Este hipermineralizata si are o puritate si o delicatete exceptionala.

FITOSFINGOZINA

Fitosfingozina inhiba eliberarea agentilor inflamatori, responsabili pentru reactiile vizibile pe suprafata pielii. Aceasta este o componenta naturala prezenta in straturile exterioare ale pielii. Fitosfingozina este o substanta obtinuta prin biofermentare si are puternice proprietati calmante pe care pielea le recunoaste usor.

 

Sursa: https://eauthermalejonzac.com/gammes/sensibilite/

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *