Perfectiune in 3 dimensiuni

Perfectiune in 3 dimensiuni

RUTINA BIO PENTRU O PIELE PERFECTA

Indiferent de tipul de ten sau de varsta, pielea nu este intotdeauna perfecta.

Ritmul vieții, stresul, oboseala, poluarea sunt factori care pot influenta calitatea pielii si pot conduce la aparitia a mai multor tipuri de imperfectiuni: roseata temporara, pori dilatati, semne pe piele, un ten cenusiu, o piele cu pete pigmentare.

Pentru ca pielea perfecta sa nu mai fie un ideal de neatins, EAU THERMALE JONZAC a dezvoltat o noua generatie de produse dermatocosmetice pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru cea mai sensibila.

Gama perfection transforma calitatea pielii in 3 dimensiuni, datorita a trei elemente specifice: Extract de alge brune, zinc+ apa florala de hamamelis si apa termala Jonzac.

Iata cum functioneaza:

Problema 1: TEN NEUNIFORM

Solutie: EXTRACT DE ALGE BRUNE

Acest agent activ limiteaza activarea melanogenezei, responsabila de petele maronii. Defectele tenului sunt rapid estompate.

Rezultat: TEN UNIFORM SI LUMINOS

Problema 2: PORI DILATATI SI EXCES DE SEBUM

Solutie: ZINC + APA FLORALA DE HAMAMELIS

Zincul limiteaza excesul de sebum si purifica pielea. Apa florala de hamamelis este astringenta si micsoreaza porii care devin mult mai putin vizibili.

Rezultat: PORI MICSORATI SI PURIFICATI

Problema 3: PIELE INFLAMATA SI IRITATA

Solutie: APA TERMALA JONZAC

Aceasta apa cu beneficii uimitoare este recunoscuta ca fiind calmanta si antiinflamatoare. Testele clinice au aratat ca micro-relieful cutanat al epidermei este ameliorat cu pana la 27% in doar 30 zile de la folosirea produselor.

Rezultat: PIELE NETEDA SI MULT MAI FINA

Sursa: www.eauthermalejonzac.com

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *