APA TERMALA JONZAC, PERFECTA PENTRU PIELEA BEBELUSILOR

APA TERMALA JONZAC, PERFECTA PENTRU PIELEA BEBELUSILOR

CARE SUNT CARACTERISTICILE PIELII BEBELUSILOR?

La nastere, bebelusul nu are acelasi strat corneum ca si adultul. De fapt, dupa expunerea timp de 9 luni la lichidul amniotic, pielea bebelusului se transforma la contactul cu aerul liber.

Pielea bebelusului are nevoie de o ingrijire dedicata si adaptata nevoilor sale de hidratare si protectie, deci este foarte important sa folositi produse speciale pentru ingrijirea bebelusilor. Pielea bebelusului ramane mai subtire si mai vulnerabila mult timp si necesita o atentie deosebita.

CUM ESTE CONCEPUTA GAMA BEBE BIO JONZAC ?

Gama Bebe Bio a fost conceputa cu cel mai mare respect pentru pielea bebelusului si indeplineste perfect toate cerintele parintilor. Toate tratamentele Jonzac pentru ingrijirea bebelusilor sunt hipoalergenice si sunt certificate bio.

Apa termala Jonzac aduce toate virtutile si calitatile sale produselor destinate bebelusilor. Actiunea sa este completata de ingredientul activ patentat L-PCA, un factor natural de hidratare care ajuta la intarirea efectului de bariera al pielii bebelusului. Produsele din gama Bebe Bio Jonzac indeplinesc cerintele de siguranta necesare pentru bebelusi (fara alergeni etichetabili si fara sulfati adaugati), cu ingrediente alese pentru delicatetea si toleranta lor.

Formulate fara parabeni (folositi la conservarea produselor), fara alcool, fara EDTA (este adaugat in produsele cosmetice pentru prevenirea oxidarii acestora) , fara PEG (emulsificator ) , fara ftalati (substante chimice folosite pentru sporirea elasticitatii), fara fenoxietanol ( folositi la conservarea produselor in loc de parabeni) si fara silicon, toate produsele sunt testate sub control dermatologic si au o toleranta ridicata.

CARE SUNT EFECTELE BENEFICE ALE APEI TERMALE JONZAC ASUPRA PIELII DELICATE A BEBELUSILOR?

Apa termala Jonzac este perfect adaptata nevoilor specifice ale pielii delicate a bebelusilor

Apa termala Jonzac este:

  • calmanta – atenueaza astfel roseata
  • regeneranta – intareste bariera pielii
  • izotonica – asigura o afinitate perfecta cu pielea, fara a afecta echilibrul natural al pielii.

In mod special pentru dezvoltarea gamei Bebe Bio, Eau Thermale Jonzac® a cautat sa evalueze activitatea apei termale Jonzac legata de stimularea sistemului de protectie a pielii. Astfel s-a ajuns la formule care asigura o protectie ireprosabila a pielii bebelusului.

CUM PROTEJEAZA APA TERMALA JONZAC PIELEA BEBELUSILOR?

In piele exista niste molecule numite defensine. Acestea sunt mici proteine care sunt prezente in mod natural in epiderma si stimuleaza mecanismele imunitare printr-o actiune antimicrobiana.

Aceste molecule antimicrobiene naturale protejeaza epiderma impotriva bacteriilor nedorite, a virusilor si a ciupercilor. Tocmai de aceea pielea delicata si fragila a bebelusilor are nevoie de o ingrijire cu ingrediente active capabile sa stimuleze propriile molecule defensine ale dermului.

Printr-un test de eficacitate, s-a demonstrat ca apa termala Jonzac stimuleaza apararea cutanata, ajutand la cresterea activitatii defensinelor cu un plus de 63%!

Efectul de bariera al pielii fragile a bebelusului este astfel accentuat de prezenta apei termale Jonzac in produsele hipoalergenice, certificate bio din gama Bebe Bio Jonzac!

Sursa: https://eauthermalejonzac.com/2018/09/14/leau-thermale-de-jonzac-parfaite-pour-la-peau-de-bebe/

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *