TENDINTELE ANULUI 2019 PENTRU INGRIJIREA PIELII – PARTEA I

TENDINTELE ANULUI 2019 PENTRU INGRIJIREA PIELII – PARTEA I

Secretul pielii perfecte a fost cautat dintotdeauna, dar care sunt tehnicile, ingredientele si abordarile pentru a realiza acest lucru? Iti prezentam cele mai populare trenduri ale anului 2019 din industria de ingrijire a pielii si a frumusetii.


 

CIUPERCILE SUNT VIITORUL

Ciupercile au devenit unul dintre cele mai populare ingrediente de ingrijire a pielii. Nu exista probabil nici o alta substanta naturala pe pamant, atat de complexa si versatila ca ciuperca. Numeroase ingrediente ale acesteia, cum ar fi fenoli, polifenoli, polizaharide si vitaminele, prezinta efecte antioxidante, anti-imbatranire, efecte de iluminare a pielii si hidratante. Asa ca in 2019 acest ingredient va fi unul dintre cei mai mari jucatori din industria de ingrijire a pielii si, de asemenea, ingredientul cheie intr-o linie de produse unica a brand-ului MADARA.

COSMETICE ORGANICE

Nu exista nici o indoiala ca frumusetea bio si cosmeticele naturale certificate sunt inca in trend. In prezent, imbunatatirea calitatii ingredientelor inseamna in mod strict ca produsele sa fie cat mai organice si de calitate atat pentru consumator cat si pentru planeta. Eliminarea ingredientelor daunatoare, cum ar fi parabenii si siliconii, se numara printre prioritatile de top ale fiecarui brand cosmetic, care urmareste cu adevarat o abordare BIO. Consumatorii cer transparenta si o listă de ingrediente pe care le pot citi si intelege fara a avea o enciclopedie la indemana.

MICROBIOTERAPIE SI IMUNITATE

Probabil ati auzit deja acest cuvant cheie in 2018 si anticipam ca aceasta tendinta va deveni mai puternica. Accentul este pus pe promovarea colectarii naturale a bacteriilor sanatoase si a altor microorganisme pe piele, pentru a creste imunitatea pielii, acest lucru fiind posibil prin dezvoltarea unor noi tehnologii care vor revolutiona industria de ingrijire a pielii. Activitatile de echilibrare a microbioterapiei in piele va fi cheia pentru abordarea ingrijirii legate de poluare, prin reechilibrarea sistemului imunitar al pielii si prin stimularea barierei naturale de aparare.

SPF SI BRONZ FARA GRIJI

Speram ca trendul SPF nu este nimic nou pentru dvs., deoarece acesta ar trebui sa constituie baza tuturor rutinelor de ingrijire a pielii – fara exceptii! Soarele este cunoscut ca cel mai mare agent de imbatranire prematura, prin urmare produsele infuzate sau acoperite cu filtre de protectie solara sunt o necesitate si aceasta tendinta nu va disparea niciodata. O alta tendinta ascendenta este lipsa de soare. Produsele autobronzante va permit sa obtineti aceasta stralucire cu ingrediente derivate din natura si fara a fi ars de fapt de soare.

DAUNELE LUMINII HEV

Stiti deja de daunele provocate de razele UVA si UVB, dar acum avem o combinatie de litere mai periculoasa – HEV (High EnergyVisible sau lumina HEV). Asa-numita lumina albastra, emisa de dispozitivele noastre digitale, este, de asemenea, daunatoare pentru pielea noastra si vedem statistici in crestere privind potentialele daune pe termen lung pe care le are asupra pielii noastre. Aceasta reprezinta o potentiala leziune a pielii prin generarea radicalilor liberi si poate patrunde pana la nivelul dermei noastre, unde se afla sursa colagenului si elastinei. Se constata ca omul modern verifica telefonul in medie de 150 de ori pe zi, ceea ce inseamna ca aceasta devine o problema grava de care industria de ingrijire a pielii este constienta. Antidotul numarul unu pentru aceasta problema sunt antioxidantii topici sub forma de ingrijire a pielii, precum si o dieta bogata in antioxidanti care stimuleaza apararea pielii noastre.

Urmareste pagina noastra pentru continuare!

Sursa: https://www.madaracosmetics.com/en/blog/hot-in-2019-skin-care-trends-youll-see-everywhere

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *