JONZAC, NOUL BRAND DE PRODUSE ORGANICE SI HIPOALERGENICE

JONZAC, NOUL BRAND DE PRODUSE ORGANICE SI HIPOALERGENICE

Produsele de ingrijire organice certificate de la Jonzac nu contin nici o substanta sintetica care ar putea provoca iritatii. Toate cremele Eau Thermale Jonzac® sunt hipoalergenice pentru a minimiza riscul reactiilor alergice. Cosmeticele Jonzac sunt ideale pentru a respecta echilibrul tuturor tipurilor de piele, chiar si cele mai sensibile.

CE ESTE IRITAREA PIELII?

Iritatia pielii este recunoscuta deoarece pielea se simte stransa, uscata si chiar arsa. Frecarea pielii de tesaturi, factori de mediu precum vantul si frigul, precum si expunerea repetata la produse de igiena si ingrijire a pielii care contin chimicale iritante pot provoca iritatii.

CE ESTE ALERGIA PIELII?

Alergia la nivelul pielii provoaca roseata, edem si, cel putin, mancarime. Aceasta se numeste eruptie cutanata sau eczema. In acest caz, cauza provine de la un alergen. Dermatita de contact alergica poate fi cauzata de molecule cum ar fi conservantii si, de asemenea, unele componente din formulele parfumate.

CE SUNT SUBSTANTELE PEG SI CE FAC ACESTEA?

PEG-urile se refera la polietilen glicoli. In industria cosmetica traditionala, PEG-urile sunt utilizate ca emulgatori. Studiile in vitro privind pielea reconstruita au demonstrat ca viabilitatea celulara este evaluata la 20% atunci cand este expusa la substante PEG. Atunci cand PEG-urile sunt in contact cu pielea reconstruita, ele streseaza celulele in masura in care acestea incep sa se deterioreze. Acest lucru poate aparea sub forma de iritatie sau piele uscata, fie imediat, fie pe termen lung.

Aceste PEG-uri sunt interzise in produsele ecologice certificate. Formulele Jonzac includ emulgatori hidratanti pe baza de fosfolipide. In cadrul aceluiasi studiu, sa demonstrat ca utilizarea emulgatorilor fosfolipidici respecta echilibrul pielii, deoarece nu sunt deteriorate celulele in contact cu acestia.

CE INSEAMNA HIPOALERGENIC?


Ingrijirea hipoalergenica a pielii este formulata si testata pentru a minimiza riscul de reactii alergice. Formulele Jonzac acorda cea mai mare atentie ca reactiile alergice sa fie reduse la minim. Cand vine vorba de formulare, evitam toate materiile prime care sunt cunoscute pentru provoacarea de reactii alergice.

 

CE FACE CA FORMULELE JONZAC SA FIE SPECIALE?

Aceste formule sunt 100% sigure pentru piele datorita cunostiintelor pe care Jonzac le-a dezvoltat in crearea de produse cosmetice certificate ecologice si hipoalergenice.

Aceste cunostinte, care se bazeaza pe certificarea ecologica si hipoalergenicitate, garanteaza o asemanare perfecta cu pielea, deoarece exclude orice substanta care poate stresa sau perturba echilibrul pielii.

Sursa: en.eauthermalejonzac.com

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *