AVEM NEVOIE DE CREMA DE OCHI?

AVEM NEVOIE DE CREMA DE OCHI?

Nu exista nici o indoiala ca pielea de sub ochi este extrem de fragila si necesita o doza suplimentara de ingrijire. Acea zona a pielii este de zece ori mai subtire decat cea de pe fata. Din aceasta cauza zona este mai vulnerabila la agresori si a mediului poluat, astfel este predispusa deshidratarii si prezinta mai devreme decat orice alta zona primele riduri.

Odata cu trecerea anilor, nivelul de colagen si elastina din piele incepe sa scada natural, ducand la aparitia primelor riduri. Acesta este motivul pentru care expertii cred cu tarie ca zona ochilor necesita creme special concepute, care sunt mai putin iritante.

CELE 3 ELEMENTE CARE DAUNEAZA CEL MAI MULT

                   SOARE                                        OBOSEALA                                    POLUARE

Deci, cand ar trebui sa incepeti sa utilizati o crema de ochi? Raspunsul corect este: ieri! Lasand gluma la o parte, nu stim exact cand este momentul potrivit pentru a incepe sa folositi crema de ochi, dar nu este niciodata prea tarziu. Cu cat incepi mai devreme, cu atat vei fi mai fericita cand vor trece anii si zona ochilor va ramane neafectata. Prevenirea si ingrijirea adecvata a pielii care include folosirea cremei de ochi este cel mai bun mod de a avea o piele perfecta.

SFATURI

  1. Pentru un efect dublu de racorire si dezumflare, depozitati crema de ochi in frigider pentru a putea aplica un produs rece care ofera o anumita usurare acelei zone.

  2. Purtati ochelari de soare pe tot parcursul anului – da, chiar si in timpul iernii, cand combinatia de soare si zapada poate oferi un soc instantaneu ochilor dumneavoastra.

  3. Cum o utilizati? Aplicati doar cateva picaturi de crema (de dimensiunea unui bob de mazare pentru ambii ochi) pe piele.

  4. De asemenea un secret de frumusete bine pastrat: utilizeaza crema de ochi pe buzele tale, le va pastra hidratate.

Sursa: https://www.madaracosmetics.com/en/blog/eye-cream-ditch-it-or-stick-with-it

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *