EXPERIMENT: BUZE MAI PLINE CU AJUTORUL CREMEI DE OCHI

EXPERIMENT: BUZE MAI PLINE CU AJUTORUL CREMEI DE OCHI

Astazi avem pentru voi un experiment pentru a afla daca puteti obtine buze mai pline cu o combinatie de produse de ingrijire a pielii (rezultatul ar putea sa va surprinda!).

Nu este un secret ca augumentarea buzelor este un trend. Nu va vom tine o lectie de istorie a tendintelor buzelor de-a lungul anilor sau multe tehnici invazive despre cum sa obtineti buze mai mari si mai indraznete. Ne intrebam doar daca puteti sa obtineti buze mai pline fara interventii chirurgicale folosind doar 3 produse Madara. Acestea au proprietati de lifting, marire si hidratare. Urmariti experimentul, deoarece va poate surprinde!

1. BOOSTER Fiole – AMINO-FILL 3D LIFTING
Contine derivati ai aminoacizilor esentiali, care sunt cunoscuti pentru capacitatea lor de a sustine repararea tesuturilor si care ajuta la stimularea productiei de colagen. Compozitia polizaharidica a frunzelor de ferigi creeaza un efect de lifting imediat prin formarea unei retele moleculare.

 

 

2. SMART ANTIOXIDANTS – Crema contur ochi anticearcan
Contine un aminoacid de origine naturala, care stimuleaza productia de colagen in piele, hidrateaza intensiv si imbunatateste structura pielii.

 

 

 

3. Balsam de buze PLUM PLUM
Formula magica a uleiului de jojoba hidratant, untul de shea hranitor si uleiul de prune adauga atat suplete, cat si volum buzelor.

 

Sursa: https://www.madaracosmetics.com/en/blog/can-you-get-fuller-lips-with-an-eye-cream

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *