ENERGIZEAZĂ-ȚI PIELEA CU FIOLELE BOOSTER!

ENERGIZEAZĂ-ȚI PIELEA CU FIOLELE BOOSTER!

Fiolele Booster sunt ca un espresso, sub forma unui ser concentrat de frumusețe, care ajută la refacerea pielii obosite și lipsite de luminozitate. Spuneți „bun venit” unui ten neted și radiant!

Când vă simțiți obosiți, un espresso sau o ceașcă de ceai verde salvează ziua și starea noastră de spirit făcând oboseala să dispară.

În cazul în care tenul se confruntă cu elemente de mediu dăunătoare și îmbătrânire cronologică, acestuia i-ar prinde bine puțină energie. Pielea trebuie să suporte diverși agresori și presiune în fiecare zi. Poluarea, razele ultraviolete, îmbătrânirea cronologică, stresul, obiceiurile nesănătoase, sunt elementele care ingreunează păstrarea unui ten radiant și neted. Aici intră în ecuație fiolele Booster! Fiolele booster ajută la combaterea efectelor negative prin creșterea nivelului de energie și vitalitate.

DESCOPERĂ FIOLELE BOOSTER:

ESENȚIALE PENTRU ORICE RUTINĂ DE ÎNGRIJIRE

LUMINOZITATE


În jurul vârstei de 30 de ani încep să apară primele schimbări ale aspectului pielii. Pielea obosită, lipsită de luminozitate, tonul neuniform al pielii, pigmentarea, cuperoza și rosacea sunt doar câteva dintre problemele care ar putea apărea la această vârstă. Acesta este motivul pentru care fiolele Booster Energiser sunt perfecte pentru locuitorii din mediul urban de orice vârstă, în special în jurul vârstei de 30 de ani.

FERMITATE

Iată ceva pentru acel efect ”WOW” imediat, perfect pentru cine dorește să își îmbunătățească dramatic aspectul pielii înainte de un eveniment sau o întâlnire importantă. În special pentru grupa de vârstă 35+, în cazurile de piele matură și slăbită, pierderea volumului, riduri, pielea lipsită de fermitate. Utilizați dimineața și / sau chiar înainte de eveniment atunci când vă doriți o îmbunătățire imediată a aspectului pielii.

Sursa: https://www.madaracosmetics.com/en/blog/supercharge-your-skin-with-a-booster

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *