AI NEVOIE DE LOȚIUNE TONICĂ?

Unii consideră că este o etapă inutilă în îngrijirea pielii (“avem într-adevăr nevoie de o altă sticlă de ceva ?!”), dar în realitate o loțiune tonică este o parte foarte importantă a regimului tău de îngrijire a tenului – iată de ce.
Loțiunile tonice sunt produse care corectează problemele legate de piele și îmbunătățesc absorbția unui produs hidratant. Pielea uscată se înmoaie și se calmează, pielea mixtă devine echilibrată, pielea grasă se reglează și se matifiază, iar toate tipurile de piele se hidratează mai profund. Loțiunea tonică potrivită vă poate oferi tot ce aveți nevoie pentru ca tenul să arate mai tânăr, mai proaspăt și mai neted.

PRINCIPALELE BENEFICII ALE UNEI LOȚIUNI TONICE:

REGLEAZĂ PH-UL PIELII

Pielea noastră este în mod natural acidă, cu un pH echilibrat de 5-5,5. Apa are în mod normal un pH de 7-9, ceea ce înseamnă că, după fiecare curățare, echilibrul pH-ului pielii devine perturbat, dând șanse ca bacteriile patogene să crească. Pielea dvs. trebuie să lucreze ore suplimentare pentru a restabili echilibrul. Loțiunea tonică ajută la restabilirea rapidă a acestui echilibru, menținând mediul acid ideal pielii.

MAXIMIZEAZĂ BENEFICIILE
PRODUSELOR HIDRATANTE
O loțiune tonică bine formulată permite moleculelor de hidratare să ajungă mai adânc în piele, oferind efecte hidratante mai puternice și care împiedică îmbătrânirea.

CINE AR TREBUI SA FOLOSEASCĂ LOȚIUNE TONICĂ?
Există o loțiune tonică ideal pentru fiecare tip de piele. Loțiunile tonice care conțin alcool și acid salicilic elimină excesul de ulei de pe piele și pot ajuta de fapt la prevenirea erupților acneice pentru cei cu piele uleioasă. Loțiunile tonice cu molecule de hidratare identice cu pielea conferă confort și rehidratare pielii normale, uscate, sensibile și mature.

Regula de bază: aplicați crema hidratantă, în timp ce loțiunea tonică este încă udă pe piele – va ajuta crema să se absoarbă mai ușor.

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *